23948sdkhjf

B&Os top vil have nye idéer

Bestyrelsen i Bang & Olufsen har udset sig et nyt medlem med vægtige erfaring inden for forbrugerelektronik og kundeoplevelse
Bang & Olufsens bestyrelse foreslår, at Juha Christensen bliver nyt bestyrelsesmedlem. Det fremgår at indkaldelsen til generalformsalingen den 14. september.

Juha Christensen er dansk statsborger og bor i øjeblikket i Silicon Valley i Californien. Han er i dag bestyrelsesformand og CEO i CloudMade. Bestyrelsesformand i Cogniance, Brandworkz, The Pad, Buttonwood Financial og bestyrelsesmedlem i Pelican Imaging.

De særlige kompetencer, som Juha Christensens kan tage med til bestyrelsesarbejdet i Bang & Olufsen er indsigt i markedet og viden om koncepter inden for forbrugerelektronik og kundeoplevelse, skriver Bang & Olufsen.

Juha Christensen har studeret Business Management på London Business School og er en iværksætter inden for design og teknologi med en bemærkelsesværdig baggrund fra Europa, USA og Asien.

I den første del af sin karriere byggede han operativsystemer til mobile enheder og mobiltelefoner, han førte an i grundlæggelsen af Symbian, gik videre til at føre an i starten af Microsofts indsats inden for Smartphone og Pocket-pc, stod i spidsen for en del af Macromedia, hjalp Teleca med at udvikle sig til den største Systemintegrator i mobilindustrien og arbejdede på at udbrede Trolltech og Qt. I dag ligger hans fokus på innovative virksomheder i vækst, såsom Cogniance, CloudMade, Pelican Imaging, The Pad og Brandworkz.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156