23948sdkhjf

Storcenter sætter fokus på mobning med ny filmpris

- Det skal være sjovt og lærerigt at forebygge og bekæmpe mobning.
Film lavet af børn til børn. Det er temaet, når Børnekulturfestivalens nye Rosa pris uddeles i Kolding Storcenter i uge 43, fortæller centret i en pressemeddelelse.

Det skal være sjovt og lærerigt at forebygge og bekæmpe mobning, hvis man spørger folkene bag Børnekulturfestivalen og Kolding Storcenter. Derfor har de netop søsat et nyt filmprojekt, som gør det nemt og inspirerende for både børn, lærere og pædagoger at arbejde med det ellers tunge emne i undervisningen.

- Forløbet giver skolerne en sjov og anderledes anledning til at åbne op for det ellers alvorlige emne mobning. Udover at filmproduktionen i sig selv er en lærerig aktivitet, håber vi, at det også kan afføde gode samtaler om mobningens følger og årsager og ikke mindst mulighederne for at forebygge problemet, siger Kolding Storcenters centerchef, Gitte Lindbo.

Det er Henrik Jørgensen, direktør for Børnekulturfestivalen enig i:

- Vi håber på at kunne inspirere børn og unge til at løfte de stolte danske filmtraditioner, samtidig med at vi ønsker at skabe et både tankevækkende og sjovt forløb rundt på skolerne.

De nominerede skoleklasser bliver inviteret til et stort finaleshow i Kolding Storcenter den 27. oktober, hvor alle priser og flotte præmier uddeles.

Børnekulturfestivalens udstilling løber også af stablen i Kolding Storcenter i uge 43.

I hele perioden er der filmvisning på storskærm og udstilling af unikke filmskatte som for eksempel originale Olsen Banden kostumer, det originale Franz Jäger pengeskab samt gamle filmplakater, kulisser og meget mere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125