23948sdkhjf

Lægemiddelindustriforeningens fik tirsdag ny bestyrelsesformand.

Peter Drøidal har sat sig i stolen som ny bestyrelsesformand for Lif.
Det er en mand med et indgående kendskab til Lægemiddelindustriforeningens arbejde, der i dag har sat sig i stolen som ny bestyrelsesformand for Lif.

Peter Drøidal, der til daglig er Country Manager for Novartis Denmark og Nordic Head for Immunology & Dermatology, har således siddet i Lifs Bestyrelse siden 2012 - siden marts 2016 som næstformand. Drøidal har desuden været formand for Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien, ENLI.

Peter Drøidal vil som formand bl.a. lægge vægt på Lifs arbejde med at sikre danske patienter lige og let adgang til den rette behandling.

”Sygdom kan ændre menneskers liv fra den ene dag til den anden. Vi kan i lægemiddelindustrien bidrage til at sikre et sundhedsvæsen, hvor de rigtige behandling kan lindre og helbrede, og sikre at patienterne kommer tilbage på sporet og tilbage på arbejdsmarkedet. Vi leverer produkter af stor værdi for den enkelte og for samfundet – og derfor er Lifs vision også netop at sikre danske patienter en lige og hurtig adgang til den rigtige behandling,” siger den nye formand.

Peter Drøidal overtager posten efter Dorthe Mikkelsen, der tidligere på året trak sig som bestyrelsesmedlem og -formand for Lif for at hellige sig en topstilling i MSDs hovedkvarter i New Jersey.

Lifs formål er at fremme lægemiddelindustriens interesser såvel i Danmark som internationalt. Hovedområderne er forskning og udvikling, produktion, afsætning samt retlig beskyttelse af virksomhedernes præparater. Lif varetager lægemiddelindustriens generelle erhvervsmæssige, politiske og samfundsmæssige interesser, ligesom foreningen driver en omfattende informationsvirksomhed over for medlemmerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094