23948sdkhjf

Ikea og Coop skal inspirere nye leverandører

Administrerende direktører fortæller, hvad detailkæderne forventer af leverandørsamarbejdet.
Mange virksomheder drømmer om at få en fod indenfor som leverandør til detailbranchen, men hvad forventer detailkæderne af leverandørsamarbejdet?

Dette spørgsmål og mange flere har virksomhedsfællesskabet OfficeLab valgt at stille en række fremtrædende ledere i detailbranchen i løbet af efteråret 2016, fortæller OfficeLab i en pressemeddelelse.

- Mange potentielle leverandører ved ikke, hvordan man bedst tilgår detailbranchen – og slet ikke de helt store detailkæder. Derfor har vi nu tænkt os at gå direkte til dem, som ved allerbedst: Direktørerne og de strategiske indkøbere i nogle af landets største og førende detailforretninger. Vi vil gerne vide, hvad der kræves af en god leverandør, hvor detailbranchen bevæger sig hen, og især hvordan branchen flytter sig sammen med sine leverandører, siger Christoffer Broberg Flintholm, adm. direktør i OfficeLab.

Første gæst er adm. direktør i IKEA Danmark, Dennis Balslev, som har stået i spidsen for IKEA Danmark siden 2013, men har mere end 30 år bag sig for IKEA både i Danmark og Holland.

Senere på efteråret lægger Peter Høgsted, adm. direktør for Coop, også vejen forbi OfficeLab for at tale om, hvilke krav en virksomhed som Coop med over 1.200 butikker stiller til sine leverandører, store som små.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158