23948sdkhjf

Message åbner online-univers

Ny webshop har været længe undervejs.
Message går online med en ny webshop torsdag d. 1. september, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Nu kan man shoppe løs hjemmefra sofaen fra mbyM, Second Female, Gestuz, Global Funk, Minimum, Moves, Erbs Danmark, Global Funk, Basic Apparel, 5units, Lacoste, Pavement, Storm & Marie og Project Unknown.

- Vi har gennem længere tid oplevet stor efterspørgsel blandt kunderne for at handle online, så derfor er det også helt naturligt, at vi nu lancerer message.dk, siger e-commerce manager Rikke Kildeby.

Når det 36-årige modehus først går i luften med deres webshop nu, er det et resultat af nogle års arbejde med strategi og udvikling, for at skabe den bedste helhedsløsning for deres kunder.

- Det er vigtigt for os, at oplevelsen online lever op til vores 28 Message-butikkers serviceniveau.

- At skabe synergi mellem vores fysiske butikker og vores nye webshop, har været vores hovedfokus gennem hele processen, og det er et arbejde, vi vil fortsætte. Vi har eksempelvis arbejdet meget med, at vores medarbejdere kan se en sammenhæng mellem vores online og offline aktiviteter. udtaler Rikke Kildeby og understreger, at målet for fremtiden er at skabe en af de bedste omni-channel løsninger.

Webshoppen åbner ifølge virksomheden med en lang række efterårsnyheder, og åbningen fejres med at give -25 pct. på alle varer både online og i de fysiske butikker hele torsdag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111