23948sdkhjf

Hummel vil genrejse Danmark som fodboldnation ved hjælp af Holger Danske

"Står vi samlet, klædt i rødt og hvidt, så kan vi rejse os igen."
Hummel og DBU har en fælles mission om at "genrejse" landsholdet til fordums styrke, og derfor har den danske tøjkoncern valgt at bruge Holger Danske som et symbol på den nye officielle spilledragt, som blev præsenteret i går, fortæller virksomheden i en pressemeddelse.

"Den nye officielle rød-hvide spilledragt for fodboldlandsholdet bruger sagnhelten Holger Danske til at vække den indre fodboldkriger i spillere og fans," som der står.

Søren Lund, kommerciel direktør hos hummel fortæller:

- Med denne nye rød-hvide spilledragt vil vi i Hummel hylde den danske historie. Vi bruger runeskrift,
brynjemønster og ikke mindst Holger Danske til at bringe fornyet kampgejst til spillerne, fansene og den dansk fodboldnation. Vi lever for fodbold, og tror på, at står vi samlet, klædt i rødt og hvidt, så kan vi rejse os igen.

Et tæt samarbejde mellem landsholdet og hummel har fuldendt den nye danske spilledragt. Ifølge DBU A/S Katja Moesgaard, adm. direktør, er spilledragten blevet et unikt redskab der inspirerer spillerne til at skrive ny historie.

- Vi er meget glade for den nye spilledragt, hvor Hummel er lykkedes med at give fodboldlandsholdet et nyt look, inspiration fra den danske historie og en spilledragt med flotte detaljer og en høj finish. At det netop er de genkendelige vinkler fra danske Hummel som pryder trøjernes skuldre er fordi de forstår vores mission om at forene og fejre den danske nation gennem fodbold, siger hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11