23948sdkhjf

Hemmelig møbelbutik brød igennem til bylivet

- Pludselig får vi besøg i af turister fra Tyskland og Norge, som tilfældigvis opdager os.
Brovst Bolighus lå i mange år gemt væk med en halvgenert facade ved en villavej.

Sådan kunne det fortsætte. Og butikken ville formentlig dø langsomt hen.

Men i stedet for at dø hen købte man et par nabogrunde, rev et slidt parcelhus ned og byggede godt 1000 kvadratmeter til.

Med tilbygningen brød møbelbutikken igennem til en parallelvej i Brovst, hvor den har fået ny hovedindgang, og det betyder, at man nu deler parkeringsplads med SuperBrugsen.

Den hengemte møbelbutik er blevet langt mere synlig for byens dagligt handlende.

- Og det er faktisk gået fantastisk. Sommerferien plejer at være stille, men pludselig får vi besøg i af turister fra Tyskland og Norge, som tilfældigvis opdager os. Det skete ikke før, siger Mads Fisker Thorsen, en af to medejere af Brovst Bolighus.

Udvidelsen, som bragte det samlede areal op på 3500 kvadratmeter, er også blevet fulgt af en heftigere aviskampagne, og det har også trukket endnu flere lokale til butikken.

Og fordi salgsindsatsen på web har været højt prioriteret, er det også lykkedes at få flere kunder fra hele Nordjylland, fortæller han.

Alt sammen har fået butikken til at øge sin fuldtidsbemanding fra 4 til 5 medarbejdere. Plus et par deltidsjob.

Bolighuset er en del af den frivillige Danbo-kæde, som i dag består af 10 selvstændige butikker. De fleste butikker, som tidligere var med i Danbo, er senere blevet til Møblér-butikker, men Mads Fisker Thorsen kan bedre lide den udvidede selvstændighed, der er i Danbo-fællesskabet.

- Vi har vurderet, at opgaver som annoncer og kampagner er noget, vi lige så godt kan gøre selv, og så har vi stadig magten til at bestemme, hvad vi vil have stående.

Han vover at sige, at årets omsætningsvækst bliver et tocifret antal procentpoint.

Brovst Bolighus ligger solidt i midtersegmentet og beskæftiger sig ikke med dyre licensmøbler i højeste klasse. Alligevel har man valgt at hæve niveauet og satse på midtersegmentets bedste kvalitet og gerne fra dygtige danske producenter. Mads Fisker Thorsen nævner for eksempel Klim Møbelfabrik, som ligger på samme egn - i Han Herred i Nordjylland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094