23948sdkhjf

Stort kinesisk butikseventyr for danske Sika-Design

Op til seks butikker kan åbne i Solens Rige i år.
Sika-Design med base på Fyn er på vej til at realisere et større kinesisk butikseventyr.

De danskdesignede rørmøbler, som produceres i Fjernøsten, er så populære i Kina, at en større møbelimportør nu åbner en række rene brandstores for Sika-Design i Kina.

De butikker, som allerede kan bekræftes, er i kystbyerbe Haikou, Qingdao, Dalian og Tianjin. Samt i indlandsmillionbyen Chengdu - også kendt som pandabjørnens hovedstad.

- Vores nye partner har fulgt Sika-Designs udvikling som brand gennem de sidste 4 år og især vores Icons-kollektion har overbevist dem om, at Sika-Design er et meget kommercielt møbelbrand, siger Michael Maegaard, som er salgsdirektør.

Aftalen er, at den kinesiske partner åbner 4-6 brandstores i resten af 2016. Det samme antal vil muligvis åbne i 2017. Det kan bringe antallet af Sika-butikker i Kina op på 12 i alt.

Alle brandstores er mellem 250 og 400 kvadratmeter og indeholder alle Sika-Designs kollektioner: 3 indendørskollektioner og 3 udendørskollektioner. Og intet andet end Sika-Design.

Michael Maegaard siger, at det er gået meget stærkt. Det kinesiske importfirma, som Sika-Design kendte i forvejen, aftale konceptet på designmessen i Paris i forrige, så der har været ultrakort tid fra tanke til handling.

- Det er en helt ny opgave for os og jeg rejser til Beijing i slutningen af September for at drøfte de fremtidige planer, siger Michael Maegaard.

Fordi det er så nyt, vover Michael Maegaard ikke at spå om forretningsperspektiverne og sætte tal på forventningerne.

- Det er alt for tidligt at sige noget om, men det er klart, at vi har millionforventninger til omsætningen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078