23948sdkhjf

Stormløb på væghylder hos Søstrene Grene

Butikskæden har fået mange kommentarer på Facebook
Lanceringen af en efterårskollektion i boligkæden Søstrene Grene udviklede sig til lidt af "Kähler-Gate", konstaterer kædens direktør Mikkel Vaupell Grene over for mediet Finans.dk.

Med "Kähler-Gate" sammenligner han situationen med en lancering af Kähler-vaser i 2014, som endte med en klagestorm, fordi vasen blev hurtigt udsolgt.

Torsdag formiddag stod kunderne i lange køer foran Søstrene Grene-butikker i hele landet for især at få fingre i hvide vægstativer med træ hylder. Da butikkerne åbnede, blev hylderne flået bort på lyntid.

- Det har været helt vildt, som de er blevet modtaget. Vi slog alle rekorder den første omsætningsdag. Det var umuligt at tilgodese efterspørgslen, siger Mikkel Vaupell Grene til Finans.dk.

Han siger også, at de eftertragtede hylder er på vej tilbage til butikkerne.

På Facebook har butikskæden modtaget mange kommentarer.

- Det er i mine øjne dårlig stil at lave et så fint interiør katalog, og så ikke have en vare på lager efter 10 minutter, skriver en kunde.

- Måske det kune være en ide med et max køb pr. Kunde... Så i hvert fald en dame, som havde fyldt indkøbsvognen med hylder! Så bliver der jo hurtigt udsolgt... Og mange som går forgæves.., skriver en anden.

En tredje foreslår, at Søstrene Grene giver et ekstra skulderklap og eventuelt et lille stykke kage til de ansatte:

- Er sikker på det ikke er lutter pæne ord de har måtte ligge øre til! De fortjener det.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094