23948sdkhjf

Sådan skabes ny vækst i fødevaresektoren

Nordjysk konference sætter fokus på, fremtidens fødevaretrends og hvor de kommende markeder skal findes.
Vækst, trends og støttemuligheder er på programmet, når Nordjysk FødevareErhverv i dag holder fødevarekonference i Aalborg.

Nordjysk FødevareErhverv, der er tovholder for vækst i landsdelens fødevareklynge, har inviteret foredragsholdere fra virksomheder, branche- organisationer og forskerkredse. Tilsammen skal de give en række bud på konferencens tema: Vækst i fødevaresektoren ... hvor er vi på vej hen.

- Vi samler den nyeste og den ypperste viden om vækst i branchen, konstaterer Nordjysk FødevareErhvervs direktør, Hans Henrik Bruhn, som glæder sig over, at konferencen også har tilmeldinger fra andre regioner end den nordjyske.

Hvor er fremtidens marked
Blandt foredragsholderne er direktør for Fynbo Foods Richard Fynbo, der beskriver vejen fra iværksætter til markedsledende. Han vil også forklare, hvilke markeder Fynbo Foods ser som interessante.

Professor Anders Drejer fra Aalborg Universitet giver konkrete værktøjer til, hvordan man fører en vækststrategi ud i livet, og fra Landbrug & Fødevarer kommer markedsanalytiker Nina Preus med et kig i krystalkuglen på, hvad der er fremtidens fødevaretrends. Organisationen sender også cheføkonom Frank Øland, som giver et bud på, hvor man finder fremtidens attraktive vækstmarkeder.

Endnu en professor, Niels Heine Kristensen fra Aalborg Universitets afdeling i København, er med for at give et indblik i metropolernes fremtidige fødevaresystem, og sidste mand på taler-programmet er Hans Henrik Bruhn, der fortæller om muligheder for støtte til vækst i fødevareerhvervet.

Networking
Dagen slutter med networking og sparring, hvilket FødevareErhvervs direktør også har store forventninger til.

- Nogle af konferencens deltagere går jo og leder efter leverandører, og andre leder efter kunder. Så det er et rigtig fint match, siger han og nævner, at der blandt deltagerne er en håndfuld studerende fra University College Nordjylland. De er klar til en snak med folk fra fødevarebranchen om, hvordan studerende kan hjælpe dem med at få løst forskellige opgaver, forklarer Hans Henrik Bruhn.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14