23948sdkhjf

Klarlund, Starbucks og Peter Beier Chokolade åbner i Axel Towers

Dele af bygningen vil blive åben for offentligheden.
De fem kobberfarvede tårne mellem Vesterport, Rådhuspladsen og Hovedbanegården har vakt meget opmærksomhed, for hvem mon får adresse i byens nye vartegn, Axel Towers, som åbner i foråret 2017?

Bygherrerne kan nu løfte sløret for nogle af de kommende lejere i Axel Towers, fortæller de i en pressemeddelelse.

Der er tale om den internationale kaffekæde Starbucks, den anerkendte chocolatier Peter Beier Chokolade samt den eksklusive ur- og smykkeforhandler Klarlund.

Medarbejderne i det anerkendte advokatfirma Gorrissen Federspiel, der får domicil i tårnenes øvre etager, er ikke de eneste, der får lov at nyde udsigten fra toppen af Axel Towers.

Dele af Axel Towers bliver nemlig åben for byens borgere og besøgende.

Foruden en skybar på 8.-10. sal i toppen af et af tårnene, vil der i stueetagen og på 1. sal være butikker, restauranter og caféer med adgang fra Axeltorv og Vesterbrogade samt den offentlige byhave imellem tårnene.

Og det er netop tre retail-koncepter, der rykker ind i Axel Towers nederste etager, som bygherrerne nu kan løfte sløret for.

- Vi gør meget ud af at sikre den bedst mulige sammensætning af lejere, så der skabes den bedste synergi, hvor koncepterne både understøtter hinanden og bygningen som helhed. Med Starbucks, Klarlund og Peter Beier lægger vi stilen for den type af retail-koncepter, vi gerne vil have ind. Det er koncepter af høj kvalitet og med en bred appel både i forhold til de mange københavnere og turister, som færdes i området omkring Axeltorv, og i forhold til de mange kontoransatte, som får deres daglige gang længere oppe i tårnene, siger direktør Michael Nielsen fra ATP Ejendomme, som på vegne af bygherrerne står for udlejningen i Axel Towers.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079