23948sdkhjf

3 vender tilbage til Herning – i nye klæder

Butikken bliver den første med et helt nyt design.
Den 29. september kan herningenserne se frem til åbningen af en ny 3-butik i Herning Centret.

Åbningen af butikken i Herning betyder, at afstanden til nærmeste 3-butik for et stort opland i Midtjylland nu bliver noget kortere, skriver 3 i en pressemeddelelse.

3 har under sit tidligere samarbejde med Fona været at finde i Hernings gader, men vender altså nu tilbage med et nyt butiksdesign, der blandt andet tilbyder kunderne et bredere udvalg af tilbehør og "sætter en mere inspirerende og interaktiv ramme omkring valget af abonnementer, telefoner og tilbehør," skriver virksomheden.

- Vi glæder os utroligt meget til at være tilgængelige med ansigt-til-ansigt service for alle vores kunder i Herning og generelt i Midtjylland og samtidig give de besøgende premieren på 3’s nye butiksdesign. Netop Herning Centret er et fantastisk sted at åbne en 3-butik. Det er et stort center med millioner af besøgende, der de seneste par år har gennemgået en større renovering. Det viser, at centeret er oppe på dupperne, siger den kommende butikschef, Christoffer Storgaard, der kommer direkte fra en stilling som butikschef i 3-butikken i Viborg.

Læs mere om: 3
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093