23948sdkhjf

Sephora flytter ind i historisk ejendom midt i København

- Vi oplever en enorm interesse for at blive en del af bygningen og dens historie, siger direktør.
PFA Ejendomme har indgået en med aftale med Sephora, der betyder, at det internationale kosmetikbrand flytter ind i den historiske postbygning på Købmagergade i København.

Det skriver PFA Ejendomme i en pressemeddelelse.

- Vi er meget tilfredse med, at Sephora har ønsket at blive en del af denne unikke ejendom. Det er et brand, der står for samme kvalitetsbevidsthed og eksklusivitet, som vi mener, at Postgaarden repræsenterer. Derfor føler vi, at der er et godt match mellem ejendom og lejer, siger direktør for PFA Ejendomme Michael Bruhn.

Lejemålet er på samlet 650 kvm, og Sephora forventes at åbne sin nye flagship store i Postgaarden i løbet af sommeren 2017. Lejemålet får en markant 20-meter facadelinje ud mod Købmagergade med store vinduespartier og et helt unikt butiksrum med op til fem meters lofthøjde.

Sephora slutter sig dermed til virksomheder som Republic of Fritz Hansen, Fredericia Funiture, Momondo og Unity Technologies, der allerede har sikret sig at blive en del af den historiske postbygning.

Det er ejendomsudviklingsselskabet Revco Property Development, der i samarbejde med PFA Ejendomme står for at udvikle ejendommen fra et historisk postkontor til en moderne ejendom til de nye lejere. PFA Ejendomme og Revco forventer, at der inden for de nærmeste måneder kan sættes navn på de sidste lejere i komplekset.

- Vi oplever en enorm interesse for at blive en del af bygningen og dens historie. Vi er foran udviklingsplanen for ejendommen, og der er i øjeblikket dialog med flere internationale lejere til den resterende del af butiksarealerne, siger Ulrik K. Larsen, CEO og ejer af Revco Property Development.

Med kontrakten med Sephora er mere end 85 % af ejendommens samlede areal nu udlejet. RED Property Advisers har rådgivet PFA Ejendomme og Revco Property Development i forbindelse med udlejningen til Sephora
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094