23948sdkhjf

Teleselskabet 3 opruster på butikssiden

Udvidelsen starter med to nye 3-butikker i henholdsvis Herning Centret og Næstved Storcenter, der begge bliver premieren på kædens nye butiksdesign.
2017 bliver året, hvor 3 vil åbne flere butikker og være fysisk tilgængelig i de områder, hvor der lige nu er langt til nærmeste 3-butik, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Som første skridt kommer der til dette efterår en ny 3-butik i Herning og en i Næstved.

Til åbningen af begge butikker lancerer 3 samtidig et spritnyt og mere oplevelsesorienteret butiksdesign med markant mere fokus på tilbehør til mobilen.

- Med åbningen af flere butikker kommer vi tættere på kunderne, så de uden at skulle køre for langt kan besøge en 3-butik og få ansigt-til-ansigt service. Interessen for smartphones, gadgets og mobiltilbehør stiger år for år, og vores egne kunder elsker at være først med de sidste nye mobiler og tilbehør. Derfor er det vigtigt for os som teleselskab at tilpasse os vores kunders behov og at gå forrest sammen med dem, siger 3’s direktør for privatkundemarkedet, David Elsass.

3 har tidligere været repræsenteret i en række byer via sit samarbejde med Fona, og ønsker altså nu at vende tilbage til nogle af de områder, hvor Fona i sin tid lå.

Der er i dag 28 3-butikker i hele Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25