23948sdkhjf

Bestseller-milliardær poster 100 millioner i nemlig.com

Nemlig.com udvider og har brug for flere penge. Bestseller-milliardær er klar med 100 millioner kroner.
Det danske online-supermarked nemlig.com får en ny økonomisk varelevering af medejeren af selskabet, Anders Holch Povlsen, som samtidig er topchef i og ejer af den danske modekoncern Bestseller.

Anders Holch Povlsen er klar med en ny investering i nemlig.com på 100 millioner kroner, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Anders Holch Povlsen ejede før kapitaludvidelsen 49 procent af aktierne i virksomheden, men ejer nu over 50 procent.

Det er dog fortsat stifteren af nemlig.com, administrerende direktør Stefan Plenge, der har det sidste ord i virksomheden. Han beholder stemmemajoriteten med 51 procent af stemmerne.

Der er brug for nye investeringer, fordi nemlig.com har travlt med at udvide forretningen rundt i landet, lyder det. Det trecifrede millionbeløb går blandt andet til at lancere en ny e-handelsplatform.

- Vi kender vores kunder rigtig godt, og det er denne viden, vi får mulighed for at udnytte endnu bedre, med de massive investeringer i alle vores it-systemer her i 2016 og 2017, siger Stefan Plenge i pressemeddelelsen.

Nemlig.com har udvidet forretning og leverer nu også varer til store dele af Fyn og Jylland. Netbutikken leverede tidligere kun på Sjælland.

/ritzau/
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081