23948sdkhjf

Jysk øjner et rekordresultat

Der er åbnet 69 nye butikker i perioden, og salget er øget både fysisk og på web.
Selv om regnskabet endnu ikke er gjort helt op, tyder alt på, at regnskabsåret 2015/16 bliver det mest succesfulde nogensinde for Jysk Nordic, som er det driftsselskab, der driver over 1000 Jysk-butikker i Europa samt Kina.

Omsætningen i regnskabsårets løb er steget med 11 procent og lander lige i underkanten af 13 mia. kr.

- Vi er i stand til at skabe organisk vækst i alle Jysk-lande. Også i lande, hvor salget indenfor sleeping and living er faldende, og det sender et stærkt signal om, at forbrugerne meget aktivt vælger Jysk til, siger Jan Bøgh, adm. direktør for Jysk Nordic.

Han glæder sig over, at der åbnede 69 nye butikker i regnskabsåret og at både fysiske butikker og webbutikker øger salget.

- E-handel er et område, hvor der sker rigtig meget, og der er ingen tvivl om, at vores evne til at følge forbrugerne over på nye platforme og udnytte teknologiens muligheder er helt afgørende for, at vi kan fortsætte den gode udvikling, siger Jan Bøgh.

Det samlede resultat for JYSK Group, der består af Jysk Nordic, det tyske Dänisches Bettenlager og Jysk Franchise, offentliggøres den 1. december 2016.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078