23948sdkhjf

Søger danskere til østrigsk eventyr

Kæden Scandinavian Design House samarbejder blandt andet med Hästens .
Danske Michael Frost har blandt andet en fortid hos sofaproducenten Eilersen for at sælge møbler som selvstændig agent i Østrig.

Men da han var træt af de forhandlere, som ikke interesserede sig for nordisk design, besluttede han sig for at åbne butikkerne selv.

- Jeg fik en utrolig stor støtte fra mange skandinaviske leverandører, der kun var glade for at der var en eller anden, der ønskede at starte en skandinavisk forretning, da der på dette tidspunkt kun fandtes et par andre forretninger i Wien og Østrig, der gjorde noget for de skandinaviske firmaer, fortæller han.

Dem har han nu drevet siden 2004. Først en i hovedstaden Wien og senere også en i Graz.

Nu vil han gerne finde yngre danskere, som gerne vil flytte til Østrig for at passe butikkerne.

- Årsagen til at jeg nu søger en eller flere danskerer til min forretning i Wien er, at jeg gerne vil have en mere dansk atmosfære og stemming i forretningen, så kunderne føler at de kommer ind i den skandinaviske verden af design, siger Michael Frost.

Scandinavian Design House, som hans butikker hedder, arbejder med en vifte af nordiske brands. Ikke mindst sengemærket Hästens.

- Jeg har nu været i gang i ca. 12 år og med tiden er forretningen vokset fra ca. 500 m2 til nu ca. 1200 m2 i Wien og i Graz er forretningen på ca. 300 m2.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14