23948sdkhjf

Jysk lancerer globalt sortiment på nettet

- Jysk Favourites er startskuddet til en ny, global tankegang, når det gælder vores sortiment, siger indkøbschef.
Hidtil har der været store nationale forskelle på, hvilke varer som Jysk forhandler i de forskellige lande.

Det vil der stadig være, fortæller kæden. Men nu vil man også udbrede det skandinaviske sortiment endnu mere til resten af Europa med et nyt webkoncept: Jysk Favourites.

Specielt i Central- og Østeuropa vokser interessen for skandinavisk design.

- Jysk Favourites er startskuddet til en ny, global tankegang, når det gælder vores sortiment. Der vil fortsat være regionale forskelle på, hvilke varer kunderne kan finde i butikkerne. Det nye er, at vi nu udbreder det skandinaviske design til endnu flere kunder online via tablets i butikkerne og i webshop, siger Peter Andsager, som er indkøbschef hos Jysk.

Tiltaget får Jysk til at flytte 150 varenumre fra distributionscentret i Uldum til Radomsko i det sydlige Polen. Det gør det fysisk muligt at levere de nye varer på tværs af endnu flere landegrænser.

Tiltaget betyder også, at der skal tænkes både skandinavisk og globalt design, allerede inden der købes ind.

- Vi er for alvor begyndt at bruge trends inden for boligindretning som rettesnore, når vi indkøber nye varer i Jysk. Det giver en god sammenhæng mellem produkterne og gør det lettere for kunderne at sammensætte dem i deres hjem. Og så har vi en klar fordel i vores rødder, for det skandinaviske er virkelig in i store dele af verden. Når vi så giver det skandinaviske et globalt twist, har vi opskriften på succes, forklarer Katrine Kruuse, som er designchef hos Jysk.

I forbindelse med Jysk Favourites er sortimentet blevet fornyet med en lang række varer, der netop kombinerer det skandinaviske med globale trends, især inden for alsidige møbler, tekstiler og indretningsartikler.

Det nye, globale onlinesortiment er allerede tilgængeligt i 18 lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Holland, Slovakiet, Storbritannien, Slovenien, Kroatien, Bosnien-Herzegovina, Serbien, Ukraine, Bulgarien, Rumænien og Grækenland.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093