23948sdkhjf

Brexit: Spar 820 kroner på en iPhone 7 i London

Ny undersøgelse sammenligner priser på mode- og elektronik-produkter efter Brexit.
Brexit har medført, at det engelske pund mandag blev handlet til under 8,3 danske kroner, hvilket er første gang siden juni 2011.

Spareportalen CupoNation har i den forbindelse set på priserne på en række populære produkter i Storbritannien, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Det viser sig nemlig, at der kan være mange penge at spare, hvis man vælger at tage på shoppingtur til Storbritannien.

Apple har hævet prisen på iPhone 7 i Storbritannien med £ 100 for at kompensere for valutakursændringerne. Men trods denne stigning, kan forbrugere fra hele Europa stadig drage fordel af det svage pund.

Den nuværende pris for en iPhone 7 med 32 GB i Storbritannien er £ 599, hvilket svarer til en dansk pris på 4.980 kr. Da den nuværende pris for en iPhone 7 i Danmark er 5.799 kr., kan man dermed spare 819 kroner på at købe den i London.

Det betyder i princippet, at man kan tage på en dagstur med fly til London, og stadig spare lidt penge. For så længe Storbritannien stadig er en del af EU, vil der ikke blive tillagt yderligere afgifter.

Men, shoppingfordelene fra Brexit er ikke kun begrænset til elektronik. Hvis man er mere til fashion og luksusvarer, kan man også spare mange penge ved Brexit.

Den aktuelle pris på et par "Manolo Blahnik Hangisi" - den ikoniske sko fra tv-serien Sex and the City - er i øjeblikket £ 680 (5662 kr.) i Storbritannien.

Dermed kan kvinder, der ønsker at være ligeså smarte som Carrie Bradshaw, spare omkring 816 kr. på disse spanske designersko.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095