23948sdkhjf

Synoptiks direktør stopper efter succesfuld turnaround

Claus Winberg fratræder som administrerende direktør efter syv år. Det sker efter en succesfuld turnaround for optikerkæden og i gensidig aftale med bestyrelsen.
Synoptik A/S meddeler i dag, at Claus Winberg efter syv år på posten fratræder som administrerende direktør for virksomheden ved udgangen af 2016.

Formand for Synoptik-Fonden og næstformand for Synoptik A/S, Jørgen Kjergaard Madsen, roser Winberg og siger, at Synoptik nu igen er en stærk og sund forretning.

- Synoptik-Fonden er meget tilfreds med den stærke forbedring af de forretningsmæssige resultater, siden Claus tiltrådte i 2009. Synoptik har været gennem en stor transformation de seneste år og arbejder på alle områder på et særdeles højt professionelt niveau. Vi glæder os desuden over, at de gode resultater giver Synoptik-Fonden mulighed for at øge den økonomiske støtte til uddannelse og forskning inden for det syns- og øjenfaglige område. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne takke Claus for hans stærke lederskab og store indsats.

Claus Winberg kom til Synoptik i 2009 efter en længere karriere i udlandet. Han siger om sine godt syv år i Synoptik.

- Efter at have arbejdet mange år i udlandet i en helt anden branche var det en utroligt spændende udfordring at få ansvaret for at løfte Synoptik til et nyt niveau. Vi er lykkedes med at øge både omsætning og indtjening markant. Det er sket ved at sætte kunden i centrum af virksomheden og fokusere på en kombination af høj kvalitet til rimelige priser, høj faglig kompetence og troværdig rådgivning samt en excellent kundeservice. Samtlige butikker er i de seneste år blevet gennemgribende moderniseret, og både kunde- og medarbejdertilfredsheden er skudt i vejret. Bestyrelsen og jeg mener, at det nu er det rette tidspunkt at få nye øjne på virksomheden. Jeg er glad for, at missionen er opfyldt, og er stolt af, at vi i Danmark har mere end 600 kompetente Synoptikere, som hver dag leverer en synlig forskel til fordel for vores kunder og forretning.

Synoptik har 102 butikker i Danmark og i alt 365 butikker i Skandinavien og er ejet af GrandVision og Synoptik-Fonden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078