23948sdkhjf

18.000 danskere tilmelder sig deleøkonomisk indkøb på få uger

Rema 1000 lancerer appen Vigo i dag og melder om "overvældende" interesse.
Fra i dag kan alle danskere benytte Rema 1000's nye app med den deleøkonomiske indkøbs- og udbringningstjeneste Vigo, og 18.000 mennesker har allerede tilmeldt sig som indkøbere, skriver butikskæden i en pressemeddelelse.

For 39-59 kr. kan man bestille varer fra den lokale Rema 1000 på sin smartphone, hvorefter en anden kunde kan købe ind og bringe varerne ud.

Henrik Burkal, adm. direktør i Rema 1000, har glædet sig til lanceringen og melder om stor interesse for den nye, deleøkonomiske indkøbsløsning.

- Vi havde ikke turde håbe på, at vi ramte vores langsigtede og ambitiøse mål om 10.000 private indkøbere allerede den første uge. Det er helt vildt, og det viser virkelig, at danskerne er klar til at hjælpe hinanden. Vi har fået masser af positive tilbagemeldinger fra borgere i hele landet, og ikke kun fordi de vil tjene lidt ekstra. Mange vil gerne give en hjælpende hånd ved at handle for naboen eller en ældre i bygningen uden at få penge for det. Det siger meget, synes jeg, siger Henrik Burkal og fortsætter:

- Vores 282 købmænd er også meget spændte. Normalt betyder teknologi, digitalisering og onlinehandel butiksdød lokalt ude i landet, men Vigo støtter netop den lokale købmand og nærområdet.

Onlinehandel har eksisteret i 15 år, men Rema 1000 er de første, der har tænkt deleøkonomien ind i danskernes indkøbsvaner.

Jesper Bove-Nielsen, iværksætter og ekspert i deleøkonomi, har stået i spidsen for projektet, og han er både ydmyg og begejstret over danskernes interesse i den deleøkonomiske dagligvareløsning.

- Den feedback vi har fået, allerede inden vi har sluppet appen løs, har været overvældende. Alene på Facebook er vores Vigo videoer blevet vist knap 900.000 gange på få uger. Og kommentarerne fra kommende brugere er ufatteligt positive. De viser, at danskerne gerne vil ud og hjælpe hinanden. Hver dag køber 850.000 tusinde mennesker ind til sig selv, og tænk hvor stor en ressource det er, hvis blot nogle få procenter af dem tager en indkøbspose med til sin nabo eller en anden i nærheden. Det er meget, meget spændende, siger Jesper Bove-Nielsen, adm. direktør i Vigo.

REMA 1000s nye app er tilgængelig på App Store og Google Play i dag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125