23948sdkhjf

Forventer vild Black Friday

Nu er der kun 1 måned til Black Friday, og butikkerne står i kø for at være med på årets helt store udsalgsdag.
Black Friday, den 25 november 2016, tegner med stor sikkerhed til endnu engang at blive den dag, hvor nethandlen i Danmark går shop-amok og flere netbutikker bliver tvunget i knæ og går i sort, skriver Pricerunner i en pressemeddelelse.

Helt bogstaveligt talt fordi antallet af online kunder får butikkernes servere til at gå ned.

- Vi forventer, at Black Friday slår alle rekorder, og dagen vil blive den største shopping dag nogensinde, siger Martin Andersen, direktør for Pricerunner.

Sidste år var trafikken på PriceRunners servere enorm med mere end en fordobling af antallet af prissøgninger i forhold til Black Friday året forinden.

Samlet var Black Friday den allerstørste handelsdag på nettet i 2015.

Forbrugerne købte ind for næsten 1,98 milliarder med Dankort og slog dermed alle tidligere rekordomsætninger med Dankort på en enkelt dag.

- Når Black Friday døgnet er overstået har mere end 500.000 danskere været forbi PriceRunner i jagten på de helt skarpe tilbud, og der bliver virkelig pres på den dag, siger Martin Andersen.

Det er især de store elektronikbutikker og mange tøjbutikker, der satser stort i år, viser en foreløbig opgørelse over butikker, der allerede nu har meldt sig klar til Black Friday.

Elektronisk udstyr i alle varianter er fortsat det foretrukne bytte i tilbudsjagten, men i år er det især tøj og sko, der bliver jagtet. Især vil de yngre kvinder have gode tilbud på tøj og sko.

Her er top 10 listen over de produkter, som især de yngre forbrugere vil gå på jagt efter Black Friday:

- Elektronik – generelt
- Tøj
- Mobiltelefoner
- TV
- Sko
- Bærbar PC
- Højttalere
- Apple produkter
- PC skærm
- Headset
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156