23948sdkhjf

Kiwi åbner endnu en stor butik i Hvidovre

Discountkæden Kiwi åbner nu sin anden butik i Hvidovre i stordiscountformatet Kiwi+.
Kiwi udbygger igen butiksnettet i hovedstadsområdet og åbner endnu en Kiwi+ butik i Hvidovre Stationscenter, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Kiwi+ er kædens særlige koncept, hvor både areal, sortiment og hyldemeter overstiger det, forbrugerne er vant til i discountsektoren.

- Med den nye Kiwi+ er vi oppe på 101 butikker, men vi planlægger allerede de næste i rækken – både i vores stordiscount format Kiwi+ og almindelige Kiwi-butikker. Særligt i og omkring landets store byer vil stadig flere forbrugere komme i daglig kontakt med Kiwi og vores skarpe koncept. Ligesom i Hvidovre er det vores håb og tro, at forbrugerne vil tage godt imod os og vores stærke tilbud med omtanke, sundhed, fri-for varer og økologi, siger Carsten Hansen, kædedirektør i Kiwi.

Butikschef Mikkel Taarnager slår dørene op til åbningstilbud og festligheder i den 1400 kvadratmeter store butik lørdag d. 29. oktober, og for de morgenfriske er der gratis morgenmad og kaffe.

I løbet af dagen er der også mulighed for at møde sundhedsekspert Pia Thau, og festlighederne fortsætter søndag, hvor Ramasjangs Onkel Reje underholder.

Siden Kiwi i 2014 åbnede de første butikker i sit nye stordiscountkoncept, er der gradvist kommet flere af de helt store discountbutikker til. Med åbningen af endnu en Kiwi+ i Hvidovre er antallet af de særligt store Kiwi-butikker nu oppe på 7.

- Vi kan se, at forbrugerne synes godt om Kiwi+. Derfor ser vi frem til, at vi åbner endnu en af vores kæmpe discountbutikker – igen på en stærk beliggenhed med masser af trafik og mennesker hver dag, siger Carsten Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062