23948sdkhjf

Her vil Nova åbne den næste række af butikker

Københavnerbutik forventer mindst 3 nye provinsfilialer i 2017
Siden 2003 har Nova Møbler mest været københavnerfænomen, og Aarhus har været den hidtil eneste af minikædens butikker i provinsen.

Nu marcherer minikæden for alvor ud i landet og er snart ikke så mini længere. En butik er netop åbnet i Helsingør. I december åbner Nova Møbler også i Odense.

Og i 2017 også tre nye steder i Jylland, håber kædeindehaver og iværksætter Saha Sol.

- Det bliver kæmpe udfordringer for os, men det er da derfor, vi er her, siger han til Wood Supply.

En udvidelse til noget, der ligner en landsdækkende kæde, kommer til at forandre den virksomhed, der startede i 2003 i et mindre butikslokale i Nørrebrogade i København.

- Lige nu lagerfører vi mange varer fra København, som bliver sendt ud - ikke bare til danske kunder, men også til turister, som besøger vores butikker. Det vil ændre sig, så vi også kommer til at have lager i Jylland. Det vil gøre det logistisk nemmere at drive et større antal butikker, siger han.

Med 4 nye butikker forventer han, at Nova Møbler vil bestå af 10 butikker, når 2017 er til ende.

- Nu er jeg måske ikke den rigtige til at vurdere det, når butikken så at sige er "mit eget barn". Men jeg ser ingen ydre grænser for det, vi foretager os. Hverken i forhold til andre byer i Danmark eller uden for landet. For eksempel sender vi rigtig mange ting til kunder i Tyskland, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078