23948sdkhjf

Dansk Outlet åbner i Nykøbing Falster

Dansk Outlet har i dag 19 butikker på landsplan, og nu står butik nummer 20 lige på tærsklen til at åbne.
Dansk Outlet er klar til at indtage Nykøbing Falster med en 1000 m2 stor butik, hvor hylder og stativer kommer til at bugne af alt lige fra kjoler og habitter til jeans, joggingsæt og børnetøj, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den ny butik i Nykøbing Falster bliver styret af Maria Holm Jeppesen og Mette Kofoed, der sammen med et stort team af trofaste hjælpere har arbejdet i døgndrift på at transformere den gamle tæppebutik på Holger Brodthagensvej 10 til en indbydende tøjbutik.

- Det har været en lang og sej kamp at få butikken til at se ud, som vi gerne vil, men der begynder virkelig at tegne sig noget godt nu. Vi kommer til at sælge sæsonaktuelle varer i massevis til markedets laveste priser. Konceptet i Dansk Outlet er at købe stort ind og holde driftsomkostningerne nede, så vi kan sælge vores varer billigt. Og selvom vi hedder Dansk Outlet, så skal outlet ikke forstås som restpartier eller udgåede varer. Tværtimod. Vi får nye varer hver uge, og vi har noget for hele familien, siger Mette Kofoed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156