23948sdkhjf

Bestseller-ejer investerer i Miinto

Anders Holch Povlsen har investeret et trecifret millionbeløb i Miinto, der bygger på deleøkonomi.
Anders Holch Povlsen, ejer af modekoncernen Bestseller, har investeret et trecifret millionbeløb i virksomheden Miinto, fortæller Miinto i en pressemeddelelse.

Dermed får miintos direktør og stifter, Konrad A. Kierklo, der i januar blev fremhævet af Forbes på talentlisten ”30 under 30” i kategorien Retail & E-Commerce, endnu en stor begivenhed at fejre i sin relativt korte karriere som iværksætter.

Miinto blev stiftet for syv år siden.

Miinto fungerer som en platform, der forbinder over 1.000 fysiske butikkers varer med forbrugere, der shopper modetøj online. Konceptet baserer sig på deleøkonomiens grundtanke om at gøre brug af ressourcer, der allerede findes.

- Investeringen fra Anders Holch Povlsen giver os muligheden for i endnu højere grad, at gøre forbrugerne opmærksomme på vores brand og vores koncept, der bygger på at shoppe lokalt online. Det kræver, at vi løfter i flok, og med denne investering kan vi nu i endnu højere grad give forbrugerne et alternativt til at shoppe i udenlandske webshop, siger Konrad A. Kierklo

Investeringen gør desuden, at der kan sættes fart på kommende projekter.

- Det har været hårdt arbejde at nå hertil. Med en så fantastisk en samarbejdspartner i ryggen, kan vi nu for alvor tilføre benzin til Miintos vækst. Vi ved, at det vil kræve lange aftener, at føre vores mange visioner ud i livet. Men vi er super spændte og klar til det nye kapitel, siger Konrad A. Kierklo.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188