23948sdkhjf

Topledelsen undsiges om styrtende HTH-skabe

Topledelen har ifølge Berlingske Business givet alle medarbejdere tavshedspålæg om sagen.
Ejere af HTH-køkkener har oplevet, at deres skabe styrtede ned fra væggene, og topledelsen i køkkenkoncernen Nobia har forklaret fænomenet med beslag af typen K21.

Den forklaring bliver undsagt af underordnede HTH-ledere, som er uenige, skriver Berlingske Business.

Flere HTH-ledere, som Berlingske Business har talt med, fortæller til nyhedsmediet, at problemet ikke skyldes beslagene men spånpladekvaliteten, fordi HTH har skiftet til den samme materialeleverandører som resten af den svenskejede Nobia-koncern.

Under en telekonference mellem topledelsen og HTH's salgsnet i Norden skulle en deltager ifølge nyhedsmediet have betegnet kvaliteten af de anvendte spånplader i køkkenskabene som "skandaløs". Ingen har dog ønsket at stå frem, og topledelen har ifølge Berlingske Business givet alle medarbejdere tavshedspålæg om sagen.

Nyhedsmediets kilder anfører, at K21-beslagene har været anvendt siden 2002, men at problemerne startede for knap et år siden. Medarbejdere har også rapporteret om revner og buler på grund af manglende styrke i spånpladerne.

Direktør Rune Stephansen afviser dog over for Berlingske Business, at producenten anvender dårligere spånplader, end før.

- Der er to store forhandlere af spånplader i verden. Det er dem, vi bruger. Vi vælger ikke fra nederste hylde, siger han til mediet.

Kilde: Leder i HTH om nedfaldne køkkenskabe: »Vores kvalitet er skandaløs«

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093