23948sdkhjf

Peter Larsen Kaffe præsenterer flot overskud

Bæredygtige tiltag, fokus på økologi og specialkaffe samt større klassisk dagligvaresalg sikrer Peter Larsen Kaffe overskud på et svært kaffemarked.
Et af Danmarks ældste kaffefirmaer, Peter Larsen Kaffe kan atter fremvise et flot overskud på et ellers trængt kaffemarked, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Peter Larsen Kaffe A/S har i regnskabsåret 2015/16 haft en god udvikling i det klassiske salg til både retail, catering samt specialhandelen, og selskabet er nu repræsenteret i alle landets førende dagligvarekæder.

Samtidig har firmaet satset markant nye samarbejdspartnere og på bæredygtige initiativer herunder udvikling af økologiske produkter, så Peter Larsen Kaffe kan endnu engang præsentere et rekordresultat. 15,5 mio. kroner lyder overskuddet før skat i regnskabsåret 2015/2016.

- Det er skønt, at vi igen kan fastholde indtjeningen i dette pressede kaffemarked, hvor vi fortsat kan realisere en forøgelse af salget i alle segmenter, samt at vores effektiviseringer igennem regnskabsåret har båret frugt. Det giver en tilfredsstillende bundlinje i dette regnskabsår, siger administrerende direktør Claus Bertelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078