23948sdkhjf

Elgiganten solgte for 45 millioner kr. inden kl. 10

- Det overgår min vildeste forventning, siger adm. direktør Peder Stedal.
Black Friday har i år slået alle rekorder i Elgiganten, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Allerede fredag morgen kl. 10 var der handlet for over 45 millioner kr. alene i netbutikken. "Det overgår min vildeste forventning," siger adm. direktør Peder Stedal.

Black Friday i Elgiganten har taget danskerne med storm – og så er det endda kun lige startet.

- Over 300.000 danskere har allerede inden kl. 8 været en tur forbi elgiganten.dk. I minutterne efter vi havde slået dørene op på elgiganten.dk solgte vi fire Playstations i sekundet. Det har vi aldrig prøvet før. Det var helt vildt. Vi forventede, at der ville blive travlt og at mange kunder ville kigge forbi, men det her overgår alle vores forventninger. Det er en ny rekord, og noget som vi er meget tilfredse med, siger adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

- Det er vist ikke for meget at sige, at danskerne er vilde med Black Friday. Da interessen var på sit højeste omkring midnat, havde vi 65.000 samtidige besøgende på elgiganten.dk. Her klokken 10 er der solgt for mere end 45 mio. kr. alene online på elgiganten.dk. Det overgår min vildeste forventning, siger Peder Stedal.

Han fortæller, at der alene i løbet af natten og ind til kl. 10 online er solgt mere end 2.700 fladskærme, over 2.300 bærbare pc’er og 3.000 højttalere.

- Trykket har været helt enormt natten igennem, men hjemmesiden har fungeret fint, selvom der var lidt kø ved kassen i en 10 minutters tid lige da vi havde 65.000 kunder på besøg samtidig. Det svarer altså også til at fylde Parken to gange. Det er ret vildt, siger Peder Stedal.

Elgigantens 40 butikker holder åbent helt til kl. 22 i aften.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.238