23948sdkhjf

Nisser, konkurrencer og julehygge i City Vest

Centeret fejrer julen med besøg af julemanden, juleshow fra Pyrus, konkurrencer og en lang række andre arrangementer.
Dagene bliver hastigt kortere, temperaturen falder støt, og vintermørket har sænket sig over byen. Det er tid til at søge indenfor og lade den hyggelige julestemning sprede sig, skriver City Vest i en pressemeddelelse og foreslår, at man tager på shopping.

City Vest har i hele december et tætpakket program, hvor blandt andre Pyrus, Flying Superkids Junior og naturligvis julemanden besøger centeret for at sprede hygge og julestemning med aktiviteter for store og små.

Julemanden melder sin ankomst
Det hele starter søndag den 27. november, hvor julemanden ankommer til det store juleland i City Vest med karameller med til de børn, der møder op og byder ham velkommen på dagen.

Flying Superkids Junior kommer med deres show, der er en blanding af gymnastik, spring, akrobatik og dans. Udover det energiske og underholdende show vil der også være workshop, hvor fremmødte børn selv kan prøve kræfter med gymnastik.

Også Peter Nørgaard fra ”Danmark har talent” kommer forbi med sit juleshow og hunden Charlie. Peter Nørgaards underholdning byder på bugtaleri, sang og sjov for hele familien.

Sidst men ikke mindst kommer alle tiders nisse, Pyrus, i skikkelse af Jan Linnebjerg. Siden Pyrus første gang tonede frem på skærmen for 22 år siden, har han været et hit hos både børn og voksne og underholdningen er sikret, når Pyrus styrer juleshowet.

Udover juleshowene vil der blive afholdt en række konkurrencer for både børn og voksne, og der vil være mulighed for at bage julekager på juleværkstedet. For de lidt ældre kommer Game Tour 2016 også forbi, hvor alle interesserede kan prøve kræfter med årets hotteste gaming-nyheder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125