23948sdkhjf

Dansk Outlet åbnet i Nykøbing Falster

Dansk Outlet åbnede kædens butik nummer 20 sidste weekend i Nykøbing Falster, hvor godt 3000 kunder besøgte butikken på åbningsdagen.
Lørdag den 19. november strømmede folk i Nykøbing Falster til den nye Dansk Outlet-butik, og på den anden side af disken blev det estimeret, at ca. 3000 mennesker stak hovederne forbi i jagten på en god handel.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Det har været en travl, men fantastisk første uge her i Nykøbing Falster, og man er naturligvis sindssygt spændt, når man åbner dørene til sin egen butik. Specielt når åbningen har været så længe undervejs, og når vi har arbejdet i døgndrift på at få butikken til at være, som vi ønskede. Derfor var det også fantastisk at se en kø på mere end 100 mennesker klokken 8 inden åbningen, og efterfølgende væltede det bare ind med mennesker hele dagen. Vi kunne simpelthen ikke have ønsket os en bedre start her i Nykøbing Falster, siger butiksindehaver Mette Kofoed.

Butikken i Nykøbing Falster havde til åbningen indhentet forstærkning fra hovedsædet i Ikast, så personalet i alt bestod af 15 personer.

Åbningen og de efterfølgende dage har affødt særdeles positiv respons fra de mange kunder, og det varmer i en kold tid hos butiksindehaverne.

- Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra kunderne – både hvad angår selve butikken, varesortimentet og den gode service. Mange var overraskede, for det var ikke, hvad de havde forventet af en outlet-butik. Kvaliteten og udvalget kom simpelthen bag på dem. Det er vi naturligvis glade for, da vores koncept netop bygger på et stort sortiment med nye varer i kvalitetsmærker, siger Mette Kofoed.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234