23948sdkhjf

Aarhusianerne er vilde med byttekoncept i Ikea

Byttekampagne vender tilbage til december.
Over 200 aarhusianere lagde sidste år vejen forbi Ikea Aarhus for at få nye Ikea møbler med hjem i bytte for et brugt under kampagnen ’Byt til nyt’.

På baggrund af bytte-succesen sætter Ikea Aarhus endnu engang fokus på det positive i at genbruge, når kampagnen vender tilbage i varehuset for tredje gang fra den 5. december til den 5. februar.

Ikea åbner i begyndelsen af december igen op for, at kunder kan komme med deres brugte Ikea møbler og bytte til et nyt møbel, der passer endnu bedre til boligen. Varehuschef John Kristian Sørensen ser frem til igen at byde genbrugsglade kunder velkommen.

- Vi er begejstrede for genbrugstanken, og det er vores kunder også. Sidste år fik vi 230 møbler indleveret fra kunder, der ønskede at bytte dem, og vi vil meget gerne fortsætte med at sætte fokus på det gode i at genbruge. Med den store opbakning fra aarhusianerne kører vi derfor genbrugskampagnen igen, siger han og fortsætter:

- I Ikea vil vi gerne inspirere til nye indretningsmuligheder og samtidig gøre aarhusianerne i stand til at udskifte de gamle møbler med god samvittighed, eller finde et brugt møbel i Rodebutikken, der passer perfekt ind derhjemme til en favorabel pris.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109