23948sdkhjf

Royal Unibrew får ny topchef

Farvel til Henrik Brandt hos bryggeriselskabet

Bryggeriselskabet Royal Unibrew skal have ny topchef. Den nuværende administrerende direktør, Henrik Brandt, har efter otte år på posten besluttet sig for at stoppe, skriver Royal Unibrew i en selskabsmeddelelse..

Hans afløser bliver 50-årige Jesper B. Jørgensen, som  tiltræder senest 1. juni næste år.

Jesper B. Jørgensen har stor kommerciel og international erfaring fra Arthur Andersen, Carlsberg og senest fra den tyske virksomhed Knauf, hvor han de seneste fem år har været senior vice president for Nordeuropa.

I sin tid i Carlsberg havde Jesper B. Jørgensen en række forskellige ansvarsområder i både Danmark, Schweiz, Tyskland og Tyrkiet – heraf fem år som administrerende direktør for Carlsberg Danmark.

- Fantastisk turnaround

- På egne og bestyrelsens vegne takker jeg Henrik Brandt for en formidabel indsats som CEO i Royal Unibrew. Henrik Brandt har stået i spidsen for en fantastisk turnaround af selskabet, der for otte år siden var finansielt nødlidende, men som i dag såvel finansielt som kommercielt er en stærk regional drikkevarevirksomhed, siger Royal Unibrews bestyrelsesformand, Kåre Schultz.

- Henrik Brandt har blandt andet via frasalg og akkvisitioner sikret en markant forbedret omsætning, indtjening og markedsværdi, tilføjer han.

Den afgående direktør vil fremover koncentrere sig om bestyrelsesarbejde og konsulentopgaver.



”Jeg er imponeret over de betydelige resultater, der er skabt i Royal Unibrew, og som afspejler de værdier og den kultur, som Royal Unibrews medarbejdere repræsenterer.  Det er derfor naturligvis med en vis ydmyghed, at jeg nu overtager stafetten, og jeg ser frem til at fortsætte rejsen i samarbejde med mine nye kolleger i Royal Unibrew”, udtaler Jesper B. Jørgensen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094