23948sdkhjf

Ny medejer hos Louis Nielsen i City Vest

Retailchef Kenn Rønberg bliver kompagnon med chefoptiker Thomas Møller hos Louis Nielsen i City Vest
Louis Nielsen butikken I City Vest i Aarhus udvider ejerkredsen, idet retailchef Kenn Rønberg kommer ind og bliver kompagnon med chefoptiker Thomas Møller.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Kenn Rønberg er samtidig udnævnt til partner i Louis Nielsen og bliver dermed medejer af butikken.

Som ny retailchef i butikken vil Kenn Rønberg stå i spidsen for alt, der vedrører salg og service over for kunderne, mens chefoptiker Thomas Møller fortsat vil have ansvaret for det optikerfaglige arbejde.

- Det glæder mig i den grad at få Kenn ind som kompagnon. Vores butik har de seneste år udviklet sig særdeles positivt, og for fortsat at kunne holde trit med kundestrømmen og levere en kundeservice i absolut topklasse er det fantastisk at få en kapacitet som Kenn med på holdet, siger chefoptiker Thomas Møller.

Selv om optikerbranchen er noget nyt for den 35-årige handelsmand, der stammer fra Herning, så er han særdeles erfaren, når det gælder detailhandel, salg og god kundeservice. Geografisk er han desuden på hjemmebane, idet han de seneste tre år har været butikschef i Fona i City Vest, heraf et år i City Vest. Før det arbejdede han som butikschef tre år i teleselskabet 3 i forskellige butikker i Aarhus – herunder også cirka to år i City Vest.

I alt er det blevet til 15 år som leder i detailhandlen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078