23948sdkhjf

God plads i ny butik

Tidligere Fona-trio har åbnet butik på i alt 578 kvadratmeter.
Der var stort rykind fra torsdag morgen, da tre tidligere medarbejdere hos Fona åbnede butikken med navnet "Frederikshavn radio/TV og Hvidevarer ApS" i Møllecentret.

Køkkenmaskiner fra KitchenAid sat ned fra 3.999 til 999 k. og andre gode tilbud var med til at lokke mange ind i butikken fra morgenstunden, og faktisk havde én enkelt taget opstilling foran døren allerede ved midnat.

Trioen Mogens Vittrup, Christian Langthjem og Simon Christensen kunne slå dørene op til hele 578 kvadratmeter inklusiv lager.

- Vi har faktisk flere kvadratmeter at boltre os på, end da vi var i Fona i Danmarksgade, så det er rigtig dejligt, siger Mogens Vittrup, der med sine 56 år er en rutineret herre indenfor branchen. Faktisk har han arbejdet i radio/tv-branchen siden 1980.

Den nye butik i Møllecentret er en del af Euronics-kæden, der de seneste to år har åbnet 22 butikker i Danmark.

- Med den kæde i ryggen får vi de helt rigtige betingelser for at skabe en konkurrencedygtig butik her i Frederikshavn, og vi ser ikke mindst frem til at kunne køre ud til vores kunder og servicere dem. Vi vil hjælpe vores kunder med levering, montering og vejledning, forklarer Mogens Vittrup.

God beliggenhed
Han glæder sig også over den nye butiks beliggenhed.

- Her er gode parkeringsforhold, og vi har Legekæden/Kære Børn, McDonald’s, Fakta, Fitness World, Flügger og Salon Sortkær som naboer, så det er et område, hvor der kommer mange mennesker.

For de tre tidligere Fona-medarbejdere er det nyt at handle med hvidevarer, men efter at have været på kursus, glæder de tre indehavere sig alle til også at sælge køleskabe, komfurer med mere.

- Vi er startet op med os tre i butikken, men på sigt håber vi at få flere hænder til at hjælpe, slutter en optimistisk Mogens Vittrup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172