23948sdkhjf

Ny burgerkæde til Holstebro

Den amerikanske burgerkæde Carl’s Jr. åbner i Bilka Holstebro til foråret.
Snart bliver det vestjydernes tur til at sætte tænderne i burgere fra USA’s femtestørste burgerkæde, når Carl’s Jr. åbner i Bilka Holstebro til foråret. Burgerrestauranten i Holstebro bliver den syvende Carl’s Jr. i Danmark, og det bliver ikke den sidste.

Dansk Supermarked Group, der har rettighederne til at etablere Carl’s Jr. restauranter i hele landet, har store planer for burgerkæden.

- Vores restauranter skal være, hvor shopperne er. Vi har en stor udrulningsplan, og forventningerne til 2017 er høje, siger Michael Hald, der er head of franchise i Dansk Supermarked Group.

Længe ventet i Holstebro
Den amerikanske burgerkæde har været længe ventet i Holstebro. Så varehuschefen i Bilka Holstebro, Mads Nybo, er sikker på, at kunderne vil tage rigtig godt imod restauranten.

- Det er fantastisk for Holstebro, at vi nu får en Carl’s Jr. til området. Vi har fået rigtig mange henvendelser fra kunder i Hostebro og omegn, der har spurgt, om vi ikke snart åbner en restaurant her, så det er fantastisk, at vi nu endelig kan fortælle om åbningen, siger Mads Nybo.

Den nye burgerrestaurant, der åbner i Bilka Holstebro, er en del af den store modernisering, butikken netop er ved at gennemgå.

- Vi får et super flot og moderne hypermarked, og med Carl’s Jr. under samme tag er der endnu en god grund til at tage hele familien med på indkøb og indtage aftensmaden på byens bedste burgerrestaurant, siger Mads Nybo.

Verden over har Carl’s Jr. 3.729 restauranter fordelt på 39 lande.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08