23948sdkhjf

Forsømt Fakta bliver erstattet af ukendt butik

Fakta i Holmegårdscentret i Kokkedal genopstår ikke efter ombygning.
Det bliver ikke en ny Fakta, der kommer til at ligge i Holmegårdscentret i Kokkedal efter ombygningen af den nuværende butik, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Udviklingsselskabet Innovater går ellers snart i gang med en gennemgribende ombygning af butikken, som genåbner i nye klæder engang i det nye år.

Det er dog endnu for tidligt at løfte sløret for, hvilken butik der kommer til at ligge i centret i stedet for Fakta, fortæller udviklingsdirektør i Innovater, Peter Søgaard.

I forbindelse med ombygninger får bygningerne blandt andet en helt ny facade, og flere af butikkerne vil blive "vendt om", så de får indgang udefra.

- Målet med det er dels at få en ny lejer ind i de " døde centergangs-kvadratmeter" og dels at skabe mere liv og åbenhed omkring bygningen og lejemålene. Vi tænker også at torvearealerne foran de små lejemål skal forskønnes og gøres mere indbydende, og det vil vi tage en nærmere drøftelse med kommunen om, forklarer Peter Søgaard, som håber og forventer, at en flot, nyrenoveret ejendom kan tages i fuldt brug allerede til sommer, siger Peter Søgaard.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205