23948sdkhjf

Løvbjerg Supermarked vælger Dagrofa som ny grossist

Går fra Reitan Distribution a/s til Dagrofa Logistik a/s,
En af Danmarks største familieejede supermarkedskæder, Løvbjerg, skifter pr. 1. januar 2018 grossist fra Reitan Distribution a/s til Dagrofa Logistik a/s, som fra nævnte dato skal levere varer til Løvbjergs 16 supermarkeder.

Det fortæller Dagrofa i en pressemeddelelse.

Den primære årsag til skiftet skal findes i Løvbjergs bestræbelser på hele tiden at kunne tilbyde kunderne det bedst mulige sortiment.

- Dagrofas kategoriorganisation har gennem de seneste år arbejdet seriøst med produkt- og sortimentsudvikling, og det tror vi kommer til at gavne vores kunder, udtaler Løvbjergs administrerende direktør, Jesper Due.

- Vi får nu en partner, som driver alt fra discountbutikker til højt profillerede supermarkeder" forsætter Jesper Due med henvisning til, at Dagrofa driver så forskellige koncepter som discountkæden KIWI og flagskibene i fødevarekæden, MENY. "Reitan har været topprofessionelle og en nær samarbejdspartner i al den tid, samarbejdet har varet, men deres spidskompetencer er discount og convenience, og som supermarkedskæde føler vi, at vi vil stå endnu stærkere på sortimentssiden hos Dagrofa, fortsætter Jesper Due.

- En vigtig del af Dagrofas strategi er at skabe bedre fødevareoplevelser for kunderne, og det har blandt andet betydet et stort arbejde med at styrke produktsortimentet til alle Dagrofas købmandsbutikker. At vi nu også har kunnet indgå en samarbejdsaftale med en stærk familieejet supermarkedskæde som Løvbjerg viser, at vores strategi bærer frugt, og vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde. Nu er alle de danske købmandskæder samlet i Dagrofa, og det er godt for både Dagrofa og købmændene. Vi er stærkere, når vi står sammen, udtaler koncernchef i Dagrofa, Per Thau.

Grossistskiftet omfatter alle de varer, som Løvbjerg i dag køber hos Reitan Distribution. Det betyder også, at Løvbjerg fortsat vil drive et lille spotlager, ligesom kæden fortsat vil købe varer direkte fra leverandører som et supplement til aftalen med Dagrofa.

- Dagrofa bliver vores hovedleverandør af dagligvarer, men det har været vigtigt for Løvbjerg, at vi fortsat har vores frihed som selvstændig, familiejet supermarkedskæde, og det sikrer vi med dette samarbejde, afslutter Jesper Due.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111