23948sdkhjf

Ikeas cykel modtager prestigefyldt designpris

Det kom som en overraskelse for mange da Ikea fortalte, at virksomheden ville lancere en cykel.
Ikeas cykel, Sladda, har vundet 2016 Good Design-prisen i kategorien sport og fritid, fortæller Ikea i en pressemeddelelse.

Hvert år præsenterer The Chicago Athenaeum The Good Design, der byder på de mest innovative og banebrydende designs fra hele verden. Der er her et særligt fokus på design af en kvalitet, der rummer både form, funktion og æstetik i en standard ud over det almindelige.

- Hos Ikea forstår vi godt design, som noget der er med til at gøre ting bedre. Vi arbejder med filosofien Demokratisk Design, som for os betyder, at vi tænker på godt design, som noget der rummer god kvalitet, bæredygtighed, form og funktion, men uden at gå på kompromis med, at skulle være til en pris som de mange mennesker har råd til. En pris som Good Design viser, at vi er på rette vej, og at Ikeas designfilosofi Demokratisk Design virker,” fortæller Marcus Engman, design manager for Ikea.

Sladda er en bycykel, der er tiltænkt særligt mennesker, der bruger cyklen som deres daglige transportmiddel til og fra arbejde.

Det er en unisex cykel, der er mulig at sætte sit eget personlige præg på alt efter behov. Det er nemlig muligt at tilkøbe anhænger, lad eller bagagebærer.
Læs mere om: Ikea
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297