23948sdkhjf

Hjemmeside guider til de bedste sundhedsapps

Der finde mere en 165.000 forskellige sundhedsapps.
Clue, Fat no more, Memorado, Living Buddy.

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige sundhedsapps.

Derfor lancerer Region Syddanmark i dag hjemmesiden mindapps.dk, som anbefaler forskellige sundhedsapps.

Siden skal hjælpe sådan en som 45-årige Lisa Rehr, der i øjeblikket er sygemeldt med stress og angst. Hun har brugt forskellige apps til at komme ovenpå igen. Men hun har også måtte slette apps undervejs.

- Det er en jungle at finde rundt i. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle begynde at søge, og hvad der hjalp mig. Jeg har slettet apps, fordi jeg ikke har haft nogen idé, om det var godt eller skidt for mig, siger hun til DR Syd.

Derfor er hun glad for, at Region Syddanmark nu lancerer et bedre overblik over, hvilke apps der er gode.

- Jeg havde intet overblik, da jeg havde det rigtig skidt. Derfor ville den her hjemmeside kunne have hjulpet mig. Når man ligger derhjemme, synes jeg nemlig, det er rart at kunne få hjælp fra forskellige apps, siger hun.

Der er mere end 165.000 forskellige sundhedsapps tilgængelige. Derfor er det også godt, at der bliver sorteret i udvalget, mener chefpsykolog ved Psykiatrifonden Michael Danielsen.

- Det er en umulig opgave. Der findes et hav af løsninger, der lover guld og grønne skove. Derfor er vi meget optaget af det, og vi imødeser, at nogle fagfolk har sat sig ned og valideret nogle apps, siger han til DR Syd.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125