23948sdkhjf

Davidsen køber Optimera-trælast

Varehuset ligger i Vamdrup.

Davidsens Tømmerhandel er vokset kraftigt med nye byggemarkeder og tømmerhandler over hele Danmark de seneste år, og planerne for nye afdelinger i Aarhus, Aalborg og Tønder er allerede offentliggjort.

Nu er yderligere et byggemarked for private kunder på vej – denne gang i Vamdrup hvor Davidsen har købt Optimeras trælasthandel på Bavnevej. Planen er at åbne nyt byggemarked og tømmerhandel med 15 ansatte.

- Vi tror, at der er et godt potentiale i Vamdrup, som er Kolding Kommunes næststørste by, siger adm. direktør Mogens Pedersen, der glæder sig over, at Davidsen dermed vender tilbage til området efter mere end seks års fravær:

- For nogle år siden måtte vi desværre lukke vores forretning i Christiansfeld på grund af pladsmangel. Nu har vi fundet de rigtige rammer til igen at kunne åbne en forretning for private kunder i Kolding Kommune. Og der er ikke langt fra hverken Kolding eller Christiansfeld til vores nye placering i Vamdrup, siger Mogens Pedersen.

Optimera offentliggjorde sine fraflytningsplaner i sidste uge og rykker i løbet af de kommende måneder ind hos søsterselskabet Brødrene Dahl på H. C. Ørsteds Vej i Kolding.

Bygningerne overdrages den 1. maj 2017 til Davidsen, som herefter igangsætter en ombygning på adressen, som rummer 5.500 kvadratmeter bygninger. Åbningstidspunktet er ikke fastlagt endnu.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079