23948sdkhjf

Tømmerhandel på Falster konkurs - igen

Idestrup Tømmerhandel er blevet erklæret konkurs ved Skifteretten i Nykøbing Falster.

Idestrup Tømmerhandel opstod i 2014 på ruinerne af en anden konkurs – nemlig Idestrup Trælasthandel. Og det er en udløber fra den overtagelse, der i dag er skyld i den nye konkurs, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

I forbindelse med konkursen i 2014 blev alle medarbejdere fritstillet, men allerede dagen efter åbnede tømmerhandlen igen, men uden fire medarbejdere. De fires løntab blev sendt videre til Lønmodtagernes Garantifond, men det var ikke i overensstemmelse med virksomhedsoverdragelsesloven, mente 3F, og det har de siden fået medhold i i både byretten og Østre Landsret.

Idestrup Tømmerhandel blev derfor dømt til at betale de fire 211.000 kr., og dertil kom sagsomkostningerne, og det er nu skyld i den nye konkurs.

Kurator Morten Jensen håber dog, at tømmerhandlen kan komme i gang igen.

- Vurderingen er, at der ikke er den store omsætning på denne årstid alligevel. Men vi er med det samme gået i gang med at undersøge alle muligheder for, om nogen eventuelt kan overtage butik og varelager med henblik på at åbne forretningen igen her i foråret, siger han til Lolland-Falsters Folketidende.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078