23948sdkhjf

Ringsteds ældste tøjbutik lukker

Efter 120 år må tøjbutikken Rahbek på Torvet i Ringsted dreje nøglen om. Ophørsudsalget begyndte torsdag og fortsætter indtil, lageret er tomt.

- Det er med blødende hjerte, at jeg må konstatere, at det ikke er muligt at skabe en fremtid for Rahbek på Torvet i Ringsted, siger butikkens indehaver, Ole Bech til sn.dk og tilføjer:

- Vi kunne ikke forsvare at holde butikken på Torvet i Ringsted i gang. En tøjbutik skal i dag gerne være på 400 kvadratmeter for at kunne rumme det rigtige udbud og den rigtige præsentation af varerne. Og på Torvet har vi langt under det halve af 400 kvadratmeter.

Ringsteds ældste
Ole Bech siger, at lukningen til dels skyldes, at placeringen på Torvet har gjort det svært at drive forretning.

- Vi har stadig veneration for butikken, så det er rigtigt trist, men den har ikke en økonomisk bæredygtig størrelse. Og placeringen på Torvet er ikke blevet bedre med tiden. Samtidig kan vi nu se frem til et år med byggerod og opgravninger, når Torvet skal omlægges, tilmed så der fjernes nogle af parkeringspladserne, siger han til sn.dk

- Når man ligger op ad en byggeplads, går alt helt i stå i en uoverskuelig fremtid. Hele denne politiske proces er grebet forkert an fra starten. Man skulle have lyttet mere til de små erhvervsdrivende, mener Ole Bech.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078