23948sdkhjf

B&O Play lancerer hovedtelefoner

Virksomheden kalder det en 'ny arketype inden for segmentet for trådløse hovedtelefoner'.
B&O lancerer nu Beoplay H4, som er en minimalistisk hovedtelefon i rene materialer som lammeskind, flettet tekstil og aluminium, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Designet har tydelige visuelle referencer til B&O Plays designarv, og lyden er den sålaldte Bang & Olufsen Signature Sound, som skulle give en 'autentisk, ren og kraftfuld musikoplevelse'.

- Beoplay H4 startede som en spændende idé om at udvikle en ny, dynamisk arketype, der ville give os mulighed for at udbrede vores best-in-class-lyd, håndværk og designsprog til et meget bredere publikum, fortæller global head of marketing Jens Jermiin fra B&O Play og fortsætter:

- Musik er en kunstform, der udforsker det lydlige rum. Den skal røre ved noget i én og fremkalde følelser. Hvis man er vokset op i den digitale tidsalder, hvor hi-fi blev erstattet med små ørepropper til smartphones, er det let at glemme, hvor umiddelbart og smukt et klaver kan lyde, hvordan percussion kan slå gnister, og hvor melodisk en bas kan være. Beoplay H4 er et stykke smukt og kraftfuldt design, der får dig til at genfinde kærligheden til musikken.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11