23948sdkhjf

Vaks kioskejer narrede kreditkort fra tricktyv

Kreditkortet tilhørte en 73-årig kvinde.
I Meny i Sorø fik en 73-årig kvinde tirsdag afluret sin pinkode og stjålet sit dankort.

I løbet af de næste 25 minutter lykkedes det tyvene - en mand og en kvinde - at hæve 15.000 kroner på kvindens kort, men heldet slap op, da de nåede kiosk- og vinhandlen Skjold Burne.

Det fortæller Dagbladet Ringsted.

Indehaver Johnny Keller fortæller, at han og konen Heidi med det samme fik mistanke om, at der var noget galt, da manden, der var helt fremmed for dem, ville købe spil for 4000 kroner, hvilket udgør grænsen for det beløb, man kan betale med dankort, før butikken er ansvarlig for transaktionen.

Da Johnny Keller beder om at se kortet, opdager han, at der står et dansk kvindenavn på det, og da han siger, at han vil ringe til banken og tjekke kortet, forsvinder manden, der taler gebrokkent dansk, ud af butikken.

- Efterfølgende får jeg fat på politiet, og de kommer herud og vi giver dem et signalement, siger Johnny Keller.

Signalementet passer med tricktyven fra Meny, og begge steder lyder signalementet af manden, at han var 25-30 år, østeuropæisk af udseende, omkring 175 cm. høj, spinkel af bygning og med lys hud. Han havde sort, kort hår og talte engelsk, og han var iført blå dunjakke og mørke bukser og brune sko og et sort/ gråt halstørklæde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062