23948sdkhjf

Imerco åbner endnu en butik i Helsingør

Imerco har strategien klar for 2017, hvor fokus fortsat er rettet mod de 156 butikker på trods af, at onlinehandlen tordner derudaf.

2017 bliver derfor endnu et år med åbning af nye butikker, renoveringer af eksisterende butikker samt butiksflytninger til bedre placeringer. Hos Imerco tror man nemlig på, at en kombination af vejledning, inspiration, god kundeservice og onlinehandel er vejen frem.

Et livligt handelsliv
Den nye butik i Helsingør er beliggende i Fonas gamle lokaler midt i gågaden.

- Vores nye butik er placeret i smukke omgivelser i Helsingørs gågade, hvorfor vi også håber at kunne drage nytte af de mange turister, som hvert år besøger den traditionsrige by. Vi kan se på vores butikker i indre København, at turisterne er vilde med dansk design, og især de velkendte brands som Royal Copenhagen og Georg Jensen hitter, udtaler administrerende direktør Frederik Brønnum.

Nyt boligkoncept testes
Lokalet i Helsingør er på 546 kvadratmeter og indrettet efter det butikskoncept, Imerco lancerede i 2015, og som er grundstenen i alle kædens nyåbninger.

Men den nye butik i Helsingør adskiller sig alligevel fra de øvrige Imerco-butikker. Grundet lokalets mange kvadratmeter har man haft mulighed for at prøve nogle nye ting af i forhold til butiksindretningen.

Det har blandt andet resulteret i en hel afdeling med boligtilbehør som for eksempel lys, servietter og tekstiler. Derudover er der installeret elektroniske hyldeforkanter i butikken, så priserne på hylderne automatisk skifter, når varen er på tilbud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079