23948sdkhjf

Thybo starter sin egen lille tømmerhandel

Man skulle ikke tro det, når man kører ud ad Kærgårdsvej i Nørhå. Men den er god nok: Thy har fået endnu en tømmerhandel og snart en lille byggemarkedsbutik. På Kærgårdsvej 7 har tømrermester Ole Borregaard i oktober åbnet tømmerhandel. Nu får den lille tømmerhandel også snart en butik, og til foråret skal der laves aktiviteter for gør-det-selv-folket.

Ole Borregaard har været tømrermester i 15 år til september, og er man tømrer, har man altid mange materialer hjemme:

- Da tømmerhandlen i Snedsted lukkede i 2016, lå det naturligt at starte en butik med byggematerialer, så folk herude kan komme for at hente det, man mangler i weekenderne. Og ikke behøver at køre helt til Thisted efter byggematerialer, siger Ole Borregaard.

Han havde en maskinhal, som blev indrettet til formålet – med disk, hylder og materialer:

- Jeg har træ, træplader, beklædning, tagplader, isolering, fundablokke, fliser, beslag, fugemasse, søm og skruer – for at nævne noget, siger Ole Borregaard, der fortsætter:

- Jeg åbner snart en ny butik med varme på, hvor alle småtingene kan være. Her får jeg også maling, værktøj og hegnsartikler. Nu er det meningen stille og roligt at bygge det op – og finde ud af undervejs, hvad der er brug for at have hjemme.

Ole Borregaards tømmerhandel, der har åbent hver fredag og lørdag, holder åbent-hus sidste weekend i marts. Her viser han stedet frem samt får besøg af en parkmaskinemand og en gartner. Her får tømmerhandlen også trykimprægneret træ hjem til lager.

Ole Borregaard vil fortsat være tømrermester. Han vil stræbe efter at være tømrermester de første fire dage i ugen – og så passe sin tømmerhandel på fredage og lørdage.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096