23948sdkhjf

Power åbner i Nykøbing Falster

Lørdag forventer elektronikkæden 8.000 besøgende til sin nye butik.
Butikken i Guldborgsundcentret i Nykøbing Falster er kædens syvende danske varehus. Klokken 7 vil en hemmelig lokalkendis klippe snore over sammen med administrerende direktør hos Power, Jesper Boysen.

- Vi har efterhånden fået ry for at holde de bedste åbningsfester – senest for tre uger siden i Århus med over 20.000 besøgende. Nu gør vi det igen her i Nykøbing Falster med mindst ligeså mange vanvittige kø-tilbud og varer til rene foræringspriser, siger Jesper Boysen.

- Vores åbningsavis bliver udsendt helt op til Slagelse, Ringsted og Køge, så på lørdag forventer vi et stort rykind fra både Lolland, Falster og Sjælland. Fra morgenstunden står vi i alt 120 medarbejdere klar til at servicere de mange gæster, som i hold vil blive lukket ind i det 2.000 kvadratmeter store varehus. På en 43 kvadratmeter storskærm kan alle holde sig orienteret om, hvilke tilbud der eventuel bliver udsolgt, ligesom vi løbende går rundt med en megafon og informerer om udsolgte varer. Ingen skal stå forgæves i kø, siger Jesper Boysen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063