23948sdkhjf

Norske Vipps indgår aftale med Nets om betaling online

Snart kan man handle på nettet med Vipps, den førende mobilbetalings-app i Norge, ved blot at indtaste sit mobilnummer og godkende købet.
Den førende norske mobilbetalings-app, Vipps, har indgået en samarbejdsaftale med Nets.

Enkelte udvalgte netbutikker, som benytter Nets-løsningen Netaxept, har været med til at teste Vipps til nethandel siden før jul.

Det skriver Nets i en pressemeddelelse.

Ifølge planen vil Vipps gradvist blive tilgængelig for alle netbutikker, som ønsker at tage denne betalingsløsning i brug via Netaxept.

- Vores ambition er, at Vipps skal være et tilfredsstillende betalingsalternativ for alle, der handler på nettet og ikke mindst over for de mange store og små netbutikker. Derfor har det været vigtigt for os at få en samarbejdsaftale på plads, som inkluderer Vipps i Netaxept-løsningen fra Nets, fortæller Rune Garborg, chef hos Vipps.

Nethandel ved brug af mobilen
Når forbrugeren benytter Vipps ved nethandel, slipper man for at indtaste sit kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode. Det eneste, man skal, er at indtaste sit mobilnummeret og godkende købet. Al information om betalingskortet ligger allerede lagret i Vipps.

- Netaxept er infrastrukturen bag de mest brugte norske og udenlandske betalingsløsninger, hvorfor det var helt naturligt for os at gøre det tilgængeligt for Vipps. Vi udvikler hele tiden vores løsninger for nethandel. Det skal være enkelt og hurtigt at gennemføre en betaling samtidig med, at sikkerheden er i orden, siger Asger Hattel, koncerndirektør i Nets, og fortsætter:

- Ved at Norges mest populære digitale tegnebog og den ledende leverandør på e-handel i Norden indgår i et samarbejde om Vipps som betalingsmetode i Netaxept, er fundamentet for at øge udbredelsen af mobile betalinger på nettet nu lagt. Net-butikkerne, som bruger Vipps via Netaxept fra Nets får en mere effektiv salgsproces, siger Rune Garborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093