23948sdkhjf

Dansk møbelkæde går i Spanien

IDdesign har netop åbnet sit første bolighus i Spanien – placeret i hjertet af Barcelona.

Spanien er land nummer 10, der får et bolighus fra IDdesign, der er repræsenteret i Mellemøsten, men nu satser på at ekspandere kraftigt i Europa. Ungarn og Cypern har indtil nu været eneste europæiske markeder for IDdesign. Det oplyser IDdesign i en pressemeddelelse.

Franchisedirektør Piet Klein fra IDdesign fortæller, at åbningen i Barcelona gik over al forventning – både en VIP-åbning torsdag i sidste uge samt den officielle åbning for kunderne, som fulgte dagen efter.

- Vi blev nærmest overløbet af kunder i weekenden, hvilket naturligvis er en helt fantastisk oplevelse, når men ved, hvor mange kræfter der er blevet lagt i at gøre bolighuset klar til åbning. Derudover har vi fået masser af positiv respons fra blandt andet indretningsarkitekter, boligmagasiner og nyhedsmedier, så vi kunne ikke forvente mere, siger Piet Klein.

IDdesign i Spanien er drevet af en lokal franchisetager, der i øvrigt er dansk gift - og forventningen på sigt er at åbne flere bolighuse i landet.

- Det nyåbnede bolighus i Barcelona skal nu bevise, at konceptet holder i Spanien – og herefter sætter vi fart på en yderligere ekspansion, siger Piet Klein.

Med åbningen af det nye bolighus i Barcelona har IDdesign 20 bolighuse i 10 lande, som udover Spanien, Ungarn og Cypern ligger i Mellemøsten. Derudover forhandler IDdesign blandt andet i øjeblikket med potentielle franchisetagere i Tjekkiet og Slovakiet.

- Vi har brugt det seneste halvandet år på at strømline vores organisation til for alvor at kunne ekspandere i Europa. Bolighuset i Spanien skal være vores udstillingsvindue til at vokse yderligere – og vi ligger i forhandlinger med flere potentielle franchisetagere, så vi kan få vores skandinavisk inspirerede koncept bredt endnu mere ud, siger Piet Klein.

IDdesign åbnede sit første bolighus i Dubai i 1995 og fejrer i år 22 års jubilæum.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141